V dobrodošlici na toceniparfumi.eu, kjer se stičišče strasti do dišav in vizija dostopne elegance združujeta v harmoniji. Izhajamo iz idiličnega kraja Frankolovo, v objemu mirnih slovenskih gričev, kjer sva, Aleš in Dejan Žlavs, soustanovitelja, zasnovala temelje našega podjetja. Zavedava se, da pravi luksuz ni v ceni, temveč v kakovosti in občutku, ki ga izdelek prebudi v posamezniku. Tako je bila rojena ideja o TOCENIPARFUMI.EU – platformi, ki združuje občutek razkošja in dostopnost za vsakogar, ne glede na geografsko ali finančno ozadje.

Naša obljuba

V svetu ALADDIN perfumery house smo predani zagotavljanju, da vsakdo lahko doživi vrhunec parfumerijske umetnosti. Razumemo, da kakovost ni monopol vodilnih blagovnih znamk, temveč pravica, ki bi morala biti dostopna vsakomur. Naši izdelki so skrbno izbrani, da očarajo s svojo dišavo, učinkovitostjo in, kar je najpomembnejše, so izdelani z etičnim pristopom in spoštovanjem do našega planeta. Ponujamo ekskluziven spekter parfumov, ki so kvalitetni, cenovno dostopni in okolju prijazni.

Zakaj izbrati nas?

  • Ekskluzivni izbor: Naša paleta izdelkov je ročno izbrana, kar zagotavlja neprimerljivo kakovost in učinkovitost. Vsak parfum je mojstrovina, namenjena pripovedovanju zgodbe.

  • Dostopnost: Naš cilj je demokratizacija dostopa do luksuza. Ponosni smo, da lahko ponudimo izdelke, ki so hkrati vrhunski in cenovno dostopni, s popolno transparentnostjo našega poslovanja.

  • Osebni pristop: Razumemo, da je vsakdo edinstven, in verjamemo v individualizirano svetovanje. Naša predanost osebnemu pristopu zagotavlja, da boste prejeli prilagojena priporočila, ki so skladna z vašim življenjskim slogom in potrebami.

  • Hitra in zanesljiva dostava: Iz naše centralne lokacije v Sloveniji zagotavljamo hitro in učinkovito dostavo po vsej Evropi, kar vam omogoča, da brez skrbi uživate v razkošju naših izdelkov.

Pridružite se nam na poti do lepote

ALADDIN perfumery house ni zgolj spletna trgovina; smo skupnost, ki verjame v moč kakovostnih izdelkov za izboljšanje vašega vsakdana. Vabimo vas, da odkrijete našo skrbno izbrano kolekcijo in najdete tiste dišave, ki bodo v vašem življenju zbudile občutek pravega razkošja.

Z iskrenimi pozdravi in obljubo razkošja, dostopnega vsakomur,

Aleš in Dejan Žlavs, ustanovitelja

Aleš Žlavs

Žlavs Aleš
Marketing Director

Dejan Žlavs

Žlavs Dejan
Marketing Director