fbpx

Parfumi za vsakogar

Vsaka ženska in vsak moški je posameznik z mnogo razpoloženj. Vonj se ne ustvarja le s pogledi, zvokom in dotikom, temveč najbolj z razpoloženjem. Dišave v naši spletni trgovinici toceniparfumi.eu presegajo kvaliteto trenutne ponudbe na trgu točenih parfumov (prenekateri so še bolj obstojni od originalov). Ponujamo jih pa po zelo ugodnih cenah. Pomembna je vsebina kaj kupiš za svoj denar in tukaj pri nas dobiš za izjemno ugodno ceno visokokakovosten parfum s 25% koncentracijo parfumske esence (večina na trgu ponuja 12%-18% ter originali okrog 22%), ki so vse proizvedene v parfumskih laboratorijih v Franciji.

            Občutek za vonj je od vseh naših občutkov najbolj izrazit. Vonj nas v trenutku lahko popelje v daljne in eksotične dežele. V spomin prikliče nepozabno ljubezen, smeh, veselje in mladost. Dišava, bolj kot karkoli, lahko sproži plazove čustev. Z dišavo ne izražamo le moč razpoloženja, spominov in čustev, temveč predvsem sebe.

Parfumi so kompleksne mešanice previdno izbranih prefinjenih vonjev, ki naj dosežejo željeni učinek. Nakupovanje v parfumski spletni trgovini je razumljivo drugačna izkušnja, kot obisk bližnje drogerije. Tukaj se predvsem ravnamo po opisu posameznih parfumov in poznavanjem samega sebe ter seveda, če parfum poznamo že iz preteklosti. Ugodne cene napram alternativam, dosegamo s tem, da se parfumi dobavljajo v večjih količinah in potem po posameznih naročilih sproti prelivajo v željene stekleničke, ki so prav vse iz naše ponudbe iz kakovostnega, čistega stekla z robustno zasnovo ter kvalitetnimi razpršilnimi glavami.

Naša vizija je, da ponudimo strankam izjemno kakovost po izjemno konkurenčnih cenah.

0

€0.00