Parfumi Aladin visoka kvaliteta priznanih blagovnih znamk.

Parfum je naše vsakodnevno ogrinjalo, vendar tega zagotovo niste vedeli o njem

Naj bo vsak dan, dišeč dan.

Pravijo, da obleka naredi človeka. Potemtakem bi lahko rekli, da je parfum tisti, ki ga definira. Ljudje smo si zelo različni, tako karakterno kot miselno. Predvsem so nam všeč različne stvari in prav to je tisti čar, ki nas zaznamuje. Zaznamuje nas tudi vonj. Nekateri imajo radi bolj nežne vonje, drugi močne in intenzivne. Nekateri se najdejo v cvetličnih, drugi v sladkih notah.

Pri parfumih je podobno kot pri oblekah. Vsaka obleka ne pristaja vsem in vsak vonj ne pristaja vsakomur. A ko enkrat najdete tisto pravo noto vonja, ki da vaši koži samo še piko na i, boste vsak dan oblečeni v najbolj dišeče ogrinjalo, ki bo zagotovo poudarilo vašo ženstvenost/moškost.

Ste vedeli, da je prava izbira vonja pomembna tudi pri duševnih stiskah? Dandanes se namreč vedno več ljudi spopada s tovrstnimi težavami, predvsem z depresijo. In prav vonj naj bi bil tisti, ki v možganih sprošča občutke ugodja. Govorimo seveda o vonju, ki nam je všeč. Ta naj bi možganom dal občutek ugodja, kar posredno deluje na naše razpoloženje, misli in pogled na svet.

Zato naslednjič, ko boste izpostavljeni vonju, ki vam ugaja in vas privlači, še enkrat globoko vdihnite in se prepustite blagodejnemu učinku vonja na vaše počutje.

Ker je današnji izbor parfumov resnično zelo pester in zelo zahteven, je pomembno, da vam prodajalec zna svetovati in pomagati. Strokovno in prijazno pomoč boste zagotovo našli pri naslednjih ponudnikih, ki bodo poskrbeli, da se boste vsak dan lahko ogrnili v svoj najljubši vonj in s tem poskrbeli tudi za SVOJE duševno stanje.

Točeni parfumi Aladin

Blagovna znamka Aladin je bila ustanovljena leta 2018 z namenom strankam ponuditi visoko kakovost po ugodnih cenah. V njihovi ponudbi je trenutno več kot 230 različnih vrst ženskih, moških in unisex parfumov. Vonji njihovih parfumov se ažurno prilagajajo originalom na trgu.

Parfumi so francoskega proizvajalca, ki vsebujejo 25 % esence (Parfum), so visoko obstojni in po konkurenčni ceni (v ponudbi je še nekaj parfumov do razprodaje s koncentracijo 16 % esence (EDP)). V trgovini Aladin so v samo ponudbo dodali tudi parfumske verižice ter uhane in ostalo ponudbo. Sam paket vam odpošljejo v roku enega do dveh delovnih dni, pri nakupu nad 25 € boste dobili tudi brezplačno poštnino.
Obiščete jih lahko na njihovi spletni strani Aladin. Najdete jih lahko tudi na njihovi Facebookovi strani.

Spletna trgovina Aladin je zaupanja vredna nakupovalna izkušnja, ki ljudem vliva več zaupanja, da bodo dosegli svoje cilje in svet okoli njih bo lepši!

Svoje kupce razveselili z izjemnimi izdelki, neprekosljivimi cenami.

V trgovini Aladin boste zagotovo našli, kaj zase, zanj ali morda za darilo. Vsak teden za vas pripravljajo razne popuste in ugodnosti. Za več informacij sledite Facebook in Instagram profilu. Če ne želite zamuditi nobene njihove ugodnosti in norih popustov, se prijavite na njihovo mailing listo.

Tabela vrednosti parfuma.

98% ENAKE SESTAVINE, 25% PARFUMA

PREMIUM FRANCOSKA KVALITETA, NE VSEBUJEJO PARABENA

GARANTIRANO 100% VAREN SPLETNI NAKUP

Naša cena za 100ml točenega parfuma (25% esence, Parfum)

Naša cena je 24,00 €

Cena luksuznih znamk za 100ml parfuma (≈ 22% esence, Parfum)
Njihova cena

Cena luksuznih znamk je 100,00 € in več